Botox och Fillers

Botox

start-3Muskelavslappnande ämne som är framställt av Botulinum, ett förädlat protein framställt av Botulism bakterier. Injektion som används för att behandla rynkor framgångsrikt i pannan, mellan ögonbrynen och för kråksparksrynkor runt ögonen. Man kan även öppna upp blicken och göra ett ögonbrynslyft. Botox kan också användas för behandling av armsvett och handsvett.

Botox påverkar muskulaturen och mimiken försvagas något, vilket leder till att huden kan slappna av och slätas ut.

Vad är Botox?

Botox är en injektionsprodukt bestående av muskelavslappnande medel som injiceras i musklerna under huden. Det är ett naturligt protein och är helt ofarligt när det används i rätt mängd.

Är det farligt att injiceras med Botox?

Botox är helt ofarligt om det används i rätt mängd samt injiceras på rätt plats. Därför är det extra viktigt att bli behandlad utav en legitimerad läkare med vidareutbildning inom botox och ansiktets anatomi.

Se upp för lågprisinjektioner med Botox och Fillers!

De senaste åren har det dykt upp många tvivelaktiga lågpriskliniker och privata ”botoxpartyn”. Se upp för dessa då det oftast används plagierade preparat som utförs av outbildade och icke-legitimerade/licenserade behandlare. Tänk på att felaktiga preparat som injiceras av oprofessionell behandlare kan ge livslånga skador.

När ser jag effekt av behandlingen?

Full effekt uppnås efter ca 2 veckor och behandlingen håller i ca 3-5 månader, med en successiv försvagning.
Uppföljningsbehandling hjälper till att behålla önskad effekt!

Vad är egentligen bäst, Botox eller Fillers?

Botox och Fillers är två helt olika behandlingar. Ofta kombinerar vi dessa två behandlingar för att uppnå ett optimalt resultat. Vi på Ilter Clinic Medspa bokar alltid en kostnadsfri konsultation initialt med kunden. På konsultationen gör vi en långsiktig individuell bedömning och planering för bästa resultat och för att vi ska kunna möta kundens förväntningar.

Per område: 2.600kr
Ögonbryn: 1.400kr
Panna: 2.600 kr
Glabella (mellan ögonbrynen): 2.600kr
Rynkor runt ögonen (kråksparkar): 2.600kr
Hel panna och glabella , 2 områden: 4.500kr
Hel panna och runt ögonen, 2 områden: 4.500kr
Hel panna, runt ögonen och glabella, 3 områden: 5.500kr

 

Välkommen att kontakta oss för att boka en behandling eller för att komma in till oss på en kostnadsfri konsultation!

info@ilterclinic.se – 08-756 00 55

Fillers

Restylane och Juvederm fillers är en serie av skönhetsprodukter skapade för att reducera rynkor och finare linjer, föryngra och återfukta samt återskapa volym kring mun, läppar, ögon och andra delar av ansiktet. Rynkor uppstår på grund av stigande ålder och minskad volym i huden genom att hudens egen produktion av hyaluronsyra minskar.

Hyaluronsyra är en substans som finns naturligt i kroppen och har en fantastisk förmåga att binda vatten, vilket ger lyft och volym till huden.

Fillers injiceras med en fin nål under huden och innehållet är en unik stabiliserad gel av hyaluronsyra. Vid behandling av linjer och rynkor ges vanligtvis ingen bedövning. Till följd av injektionen kan en rodnad, svullnad eller viss ömhet förekomma. Denna reaktion går normalt över efter endast några dagar.

 

Restylane 1ml: 3.400kr
Restylane Perlane 1ml: 3.600kr
Restylane Vital 1 ml: 2.400kr
Emervel Classic: 3.400kr
Emervel Lip: 3.600kr
Emervel Deep: 3.600kr
Juvederm Volbella 1 ml: 3.600kr
Juvederm Volift 1ml: 3.600kr
Juvederm Voluma 1 ml: 3.600kr

 

logos

Välkommen att kontakta oss för mer information om fillers och vad som kan passa bäst för just dig!

info@ilterclinic.se – 08-756 00 55