Vi på Ilter Clinic MedSpa


Dr. Demir Ilter

Grundare av Ilter Clinic och operationsläkare

Dr. Ilter har 25 år kirurgisk erfarenhet och har varit aktiv inom hårtransplantation sedan 2002. Sedan dess har han vidareutvecklat FUE metoden för att kunna ge sina patienter bästa möjliga resultat och behandling. Dr. Ilter är grundaren av FUE IM. Han deltar regelbundet i internationella seminarier och konferenser. Han har ansvarat för kurser, föreläst samt deltagit i diskussioner på ett flertal internationella hårtransplantationskonferenser.

Yasmine

Verksamhetschef och Konsultationsansvarig

Yasmine har jobbat som hudterapeut i flera år och även bott i Spanien i ett års tid där hon jobbade i hotellbranschen.

Hon har stor erfarenhet av service, försäljning och kundkontakt.
Hon älskar att umgås med sin familj, att resa samt har ett stort intresse för skönhet.

Yelena

Undersköterska på operation

Yelena har arbetat i hårtransplantations branschen sedan 2002 och har mycket stor kunskap och erfarenhet.  Yelena var med från starten på Ilter Clinic och kommer ursprungligen från Moskva, där hon tidigare arbetade med tv och filmproduktion. Hon flyttade till Sverige 1996 och har även arbetat med hårtransplantationer i Belgien. På fritiden tycker hon om att promenera och att träna aerobics samt ett stort intresse för matlagning, färg och form.

Josefin

Marknadsföring och ekonomi / Mammaledig

Hon har sedan 2011 drivit eget företag, vilket är det hon engagerar sig i utanför arbetet. Har även gått kurser i ekonomi och juridik samt arbetat mycket med människor, organisation och ledarskap .Josefin är intresserad av hem, inredning, och matlagning, vilket hon gärna ägnar tid åt på sin fritid. Men att få tid till att umgås med sina nära och kära tycker hon är det allra bästa!