Neostrata

NeoStrata är vetenskapligt avancerad, kliniskt beprövad hudvård som rekommenderas av hudläkare för att återställa, förbättra och synbart ge huden nytt utseende.

NeoStratas produkter är effektiva vid många olika hudtyper och hudproblem:

  • För tidigt åldrad hy/solskadad hyladda ned (1)
  • Torr glåmig och uttorkad hy
  • Fina linjer och rynkor
  • Pigmentfläckar
  • Akne/fet hy som är benägen att få finnar

Grundarna av NeoStrata, dr Van Scott och dr Yu, är internationellt erkända pionjärer och har bland annat erhållit the Honorary Discovery Award från the Dermatology Foundation för sin framstående forskning. De två professorerna har gjort fortlöpande framsteg, skapat vetenskapliga innovationer och genomfört kliniska studier som har publicerats i alla stora fackgranskade medicinska dermatologiska tidskrifter.

Pevonia

Pevonia är en professionell hudvårdsserie framställd med de senaste tillverkningsteknikerna och med ett helt grönt tänk.
Alla ingredienserna kommer från den botaniska världen.
Pevonias produkter är helt fria från skadliga ingredienser som: parabener, alkohol, lanolin, mineralolja, PABA, färStamcellbild till hemsidangämnen, syntetiska doftämnen m fl. De är förpackade i nedbrytbart förpackningar och är självklart inte testade på djur.
Pevonia erbjuder hud och spa produkter samt anti-age produkter och behandlingar av allra högsta kvalitet och bästa resultat.
Naturliga ingredienser – Professionella resultat.

 


info@ilterclinic.se
08-756 00 55